Tudtok segíteni webshop nyomataiban és szállításban?

Igen, tudunk segíteni művész webshop indításában és folyamatos kiszolgálásában a háttérből.

A mi munkánk az alkotó giclée művészi nyomatainak elkészítése, szükség esetén minden példányhoz hologramos tanúsítványt állítunk ki. Intézzük a csomagolást, valamint a szállítás, postázás ügyeit.
Több magyar és külföldi webshopnak készítjük a nyomatait rendszeresen és küldjük vagy az országon belül, vagy külföldre a FedEx-szel.

Biztonságos csomagolás

A csomagolást a belföldi és külföldi szállításnál azonos, biztonságos módon állítjuk össze. A csomagolás díja bruttó 1300-3500Ft között lehet a kép kivitelétől függően.

Méretek és korlátok

Mivel képekről van szó, vannak korlátok. A méret ne haladja meg az 1m x 1m x 10cm befoglaló méretet, mert az fölött nagyságrenddel drágul a fuvardíj. Nem szállítanak üveges keretet (antireflex plexit lehet). Mi azt szoktuk javasolni, hogy minden szempontból gazdaságosabb és biztonságosabb, ha tekercsben küldjük a nyomatokat és mindig a vásárló intézi otthon a keretezést, vászonképeknél a vakrámára feszítést az ízlésének megfelelően.

Árak és költségek

A nyomtatási árjegyzék letölthető a weboldalunkról, az A0 méret pontosan 1m2, abból bármely egyedi méret számolható.
A hazai szállítás jól tervezhető és árazható. Magyarországon belül a szállítás legtöbb esetben bruttó 3.500 Ft. Lehetnek mérettől, súlytól függő eltérések, amit csak a küldés előtt tudunk pontosítani.
A FedEx árait sajnos nem tudjuk előre megadni. Semmilyen módon, még becsülni sem. Országokon belül is vannak 2-3-szoros eltérések irányítószámtól függően. Időben is, akár havonta többször változhat a tarifa pl. az üzemanyag árának változása, vagy a devizák árfolyamváltozásai miatt. Mi egy online rendszerből kérjük le a szállítási árat, amihez kell a csomag mérete, tömege és a pontos szállítási cím az átvevő telefonszámával, email címével. A csomagkövető rendszer ( tracking ) minden szállítási eseményről tájékoztatást küld, nekünk, neked és a címzettnek is, így mindenki követheti, hogy merre jár a csomag éppen.