Fotónyomtatás, fotókidolgozás, fotónagyítás

Professzionális fotónyomtatási szolgáltatásunkat archív pigment inkjet technikával nyújtjuk kiváló papír alapanyagokra és vásznakra. Legújabb termékeink a mai trendeknek megfelelő keret nélküli kifutó képek: a Plexifotó, a Deep Water film és az Art Satin film képkidolgozások.


Erhardt László nagyméretű fényes fotója. 180x130cm keret nélküli Deep Water film fotókidolgozás.

Archív pigment inkjet print a korszerű fotónyomtatás technikája

Napjainkra a kémiai fotóelőhívás egyre inkább a háttérbe szorul, míg a tintasugaras fotónyomtatás nagyobb teret nyer a fotókidolgozásban. A vezető nyomtatógyártók mára a művészi területen áttértek a 9-12 alapszínre és a fakulásmentes pigment bázisú festékekre.

Giclée művészi fotónyomtatás

A giclée nyomtatás a nyomtatott művészetet új szintre emeli azzal hogy széles választékban kínál művészeti alapanyagokat - elérhető áron. A vászonra nyomtatott portréktól a simított matt rongypapírra készült kemény fekete-fehér képekig változatos kiviteleket kínálunk. Sok ügyfelünk hitetlenkedve veszi kezébe fotóját - a fotónyomat tényleg pont úgy néz ki, mint az "analóg korban", sőt szebb. Válogatott papírjaink, pl. a Photo Rag Metallic és a River Stone Rag már túlmutatnak a hagyományokon, különleges felületükkel elvarázsolják a fényképeket. A giclée fotónyomatok jellemzői a hatalmas színtér, a finom árnyalatok és a mély feketék.
Nézd meg teljes papír és festővászon választékunkat, a médiák részleteinél megtalálod a nyomtatási árakat is.

Sok fotográfus ügyfelünk révén betekintést nyerünk a fotóművészet piacába és látjuk a vásárlói trendeket. A feszített vászonképek korábbi nagy sikere után a legnagyobb növekedést a nagy méretű keret nélküli fotók eladásain látjuk. A vásárlók - legyenek gyűjtők, vagy alkalmi vásárlók - azonnal felismerik a modern extra kivitelek és a minőségi archív anyagra készült fotók szépségét és értékét.


Drégely Imre - Holdalatti c. fotográfiája. Fekete-fehér fotónyomat archív barit fotópapíron, vitrinkeretben.

Díjtalan konzultációt biztosítunk, hogy a legjobb minőségű nyomatok készüljenek

Miután a fotográfus végzett az utómunkákkal (a képek kidolgozásával, szerkesztésével), megbeszélheti a nyomtatás technikai részleteit egy szakértő kollégánkkal. Kérj egy időpontot, nézzük át együtt a képeid felbontását, tónusértékeit, színeit, méreteit és segítségünkkel válaszd ki a leginkább megfelelő médiát a fotók kinyomtatásához. Ezek a konzultációk biztosítják a nyomatok elérhető legjobb minőségét és megrendelőink elégedettségét.