Keretezés

A művészi nyomat legjobb megjelenéséhez válasszon kereteink közül.

Minden képkeretet a feladathoz készíttetünk el keretgyártó partnerünkkel. A képkeretek hátoldalára felszereljük a szükséges akasztókat.
Alumínium és fa alapanyagú profilokból különböző stílusú kereteket kínálunk: fotókereteket, dobozkereteket, vitrinkereteket alap színekben és néhány különleges színben.
Kiegészítőként választhatsz paszpartut sok színben, illetve normál üveget, tükröződésmentes ( antireflex ) matt üveget, vagy "láthatatlan" UV-szűrő üveget.

Fotókeretek:

Fa kereteink egyszerű stílusa nemcsak a fotónyomatokhoz, de a legtöbb művészi nyomathoz is ideális. A népszerű profilok modern és divatos kinézetet adnak a képeknek akár paszpartuval, üveggel vagy ezek nélkül keretezzük őket.

Dobozkeretek:

Kétféle módon helyezhetjük képeinket dobozkeretbe: a lebegő megoldás esetén kb. 1cm távolságot hagyunk a kép és a keret széle között így a kép úgy látszik, mintha lebegne a keretben. Ha szorosan a keret széléhez zárjuk a képet, akkor egy érdekes térhatású zárt dobozt kapunk.

Vitrinkeretek:

Különleges térbeli látványt mutat, ha vastag, üveges keretbe helyezzük a képet, az üveg síkjától mélyebben a hátlapon. Még szebb, ha a kép egy kicsit kisebb, pl. mintázott szélű nyomatok esetén kissé elemlve a kép a hátlap és az üveg között félúton lebeg.