Miért a Pigmentát válasszam?

Művészeti küldetésünk

A Pigmenta Art Print Lab küldetése a Giclée technológia és kiadási mód terjesztése a művészeti piac szereplői számára. 

A digitális technikával készült műalkotások létjogosultsága

Meggyőződésünk, hogy a digitális nyomtatott fotográfiának és képzőművészetnek van létjogosultsága, a Giclée képeknek egyre nagyobb az értéke - mégis azzal, hogy nagyobb vásárlóközönség részére elérhető - jelentősebb befolyásuk lesz a vizuális kultúra fejlődésére.

A külföldi példák és külföldi ügyfeleink, alkotóink mind megerősítenek ebben.

Stúdiónk szakosodott a giclée nyomtatásra

Az általános számítógépes nyomtatás tintasugaras nyomtatókkal egyszerű és megfizethető. A reklámok és a kis példányszámú plakátok mellett a reklámnyomtatással foglalkozó cégek vállalnak alacsony vagy átlagos minőségű nyomatást művészek számára is. Az induló nyomtató vállalkozások legtöbbször gyakorlatlan dolgozókkal próbálnak gyorsan teret nyerni, többnél-több féle nyomtatott termék hirdetésével. Óvatosan kezeld azokat a nyomdákat, ahol a giclée-nek nevezett nyomat csak egy a sok termék (pl. szórólap, bögre, póló, tapéta) közül. Ha csak az árakat nézed, joggal merülhet fel benned miért a Pigmentát válasszam?

Egy vállaltan giclée nyomtatásra szakosodott stúdió, másnéven nyomtató labor (az angol print lab kifejezésből) mint a Pigmenta Art Print Lab csak digitális képzőművészeti nyomatokat készít művészek és fotósok, múzeumok, galériák számára. Saját tulajdonú cégünkben dolgozunk, a munkánk a hivatásunk, igyekszünk a legmagasabb minőséget és a legjobb szolgáltatást nyújtani ezen a szakterületen. Szakembereink évtizedek óta használják a modern digitális képfeldolgozó technikát, rutinjuk meg fog győzni arról, hogy képeid jó kezekben vannak.
Kiemelt célunk, hogy technológiánk világszínvonalú legyen. Munkafolyamatunkat megismerve részese lehetsz a nálunk folyó képalkotásnak.

Stúdiónk elismerő tanúsítványai: Hahnemühle Platinum Certified Studio és Canson Certified Print Lab

A Pigmenta Art Print Lab nemzetközileg is ismert műhely mind a művészek, mind a galériák számára. Külföldi alkotóink visszajelzései megerősítik, hogy a földrajzi helytől függetlenül nálunk ugyanolyan magas színvonalú szakmai munka folyik, mint a világ bármelyik vezető stúdiójában. Az országban az egyetlen stúdióként kaptuk meg a Hahnemühle tanúsítványának Platinum fokozatát.

Giclée nyomtatás | fotónyomtatás | művészi nyomtatás a Pigmenta Stúdióban