Új ügyfeleknek

Tudnivalók új ügyfeleink számára a nyomtatásról

A + jelre kattintva nyisd ki a témakört

Első alkalommal mindenkinek azt mondjuk, hogy ha teheti, jöjjön el hozzánk. Stúdiónkban minden termékünkből látható minta, és sokkal egyszerűbb átbeszélni a felmerülő kérdéseket élőben. Egy ilyen látogatáshoz nem kell bejelentkezned, várunk szeretettel hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között Zuglóban, az Amerikai út 56 címen.

Amennyiben nem tudsz eljönni hozzánk, nézz körül nyomtatás oldalunkon. Persze kérdések és válaszok oldalunkon igyekszünk minden egyéb felmerülő kérdésre is választ adni! Ha nem tudsz választani, rendelj pár A4-es nyomatot a téged érdeklő papírokra ugyanabból a képből, így biztosra tudsz menni.

Ahhoz, hogy leadj egy rendelést, nem kell mindenképp bejönnöd a stúdiónkba. Használd a Rendelés oldalt, vagy küldd el e-mail-ben a képeket, és pontosan ír le a feladatot (milyen papírra-vászonra, hány darab és mekkora képet kérsz, milyen utómunkával).

Mi fájlküldésre a Wetransfer szolgáltatását használjuk és ajánljuk, fiókunkba artprintlab.wetransfer.com nagyon sok, 20 GB adatot tudsz elküldeni.

Kérjük rendelésben legyen ott a telefonszámod és neved is, hogy be tudjunk azonosítani.

A művészi nyomatok készítése komoly, precíz munka - határidőinket úgy határoztuk meg, hogy a lehető leggyorsabban, de ne a minőség kárára dolgozzunk. Kérünk mindenkit, hogy időben rendelje meg nyomatait, az alábbi határidőket figyelembe véve:
• papír/vászon nyomat: minimum 3 munkanap
• kasírozott nyomat: 4-5 munkanap
• vakrámázott vászonkép: 4-5 munkanap
• különleges kivitel (plexifotó, deepwater, extra nagy méretű képek): 6-7 munkanap

Ezen felül Magyarországon GLS futárral 48 óra alatt, külföldre FedEx-el pedig 3-5 nap alatt tudunk kiszállíttatni.
Futárszolgálatokkal csak nyomatokat küldünk feltekerve, védőcsőbe csomagolva.

Nagyobb mennyiségű munkák (pl. kiállítások) kivitelezéséhez kérünk, hogy kezdjünk el bőven időben, legalább két héttel az átadási időpont előtt egyeztetni.

A legfontosabb, hogy a kinyomtatandó fájl legyen legalább 100dpi felbontású a kívánt nyomtatási méretben.

A felbontáson kívül fontos, hogy legyen beépített színprofilja, lehetőleg RGB rendszerben, pl. AdobeRGB vagy ProPhotoRGB. Ezen kívül fontos, hogy kalibrált monitoron dolgozz, különben jelentősen eltérhet az amit te látsz a monitoron attól, amit mi látunk a monitoron és így attól, ami végül nyomtatásra kerül.
(Színhelyességről bővebben itt olvashatsz)
Fájltípusokból a .tif a legszerencsésebb, azonban .png, .pdf, de a legjobb minőségű .jpeg is tökéletes.
Ezen kívül fontos, hogy a képet pontosan úgy állítsd be, vágd meg, és méretezd be, ahogyan kinyomtatva látni szeretnéd. Szigorú alapelvünk, hogy nem módosítunk és nem vágunk a képből, csak a megrendelő kérésére (viszont bármilyen szükséges változtatás a határidő rovására megy).

Tekercses anyagokra dolgozunk, nem vágott szabvány méretű papírokra, így gyakorlatilag milliméteres pontossággal bármekkora méretű képet el tudunk készíteni, nincsenek fix méreteink.

Legkisebb méretünk az A4, kisebbet csak nagy tételben áll módunkban készíteni. Vakrámázott vászonkép esetén a minimum méret 30x30 cm.

Nyomatok esetén a maximális rendelhető méretet a Nyomtatás oldalon különböző alapanyagoknál piktogrammal jelöltük (ez a tekercs szélességét, tehát a rövidebbik oldal legnagyobb méretét jelenti), általában 110 vagy 150 cm.

Különböző kasírozott megoldásainknál a készíthető legnagyobb méretek:
• Kapa Plast: 100x140 cm
• Dibond: 150x300 cm
• Vakrámázott vászonkép: 140x300 cm
• Deep Water: 140x300 cm
• Plexifotó: 140x200 cm

Személyes átvétel esetén készpénzben vagy bankkártyával.

Átutalhatod az összeget előre utalással (pl. házhozszállításnál), vagy fizethetsz Simple Pay-en illetve Paypal-on keresztül bankkártyával. Kérj tőlünk díjbekérőt (pro-forma számlát) és figyelj rá, hogy az összegnek az átvételig, ill. elküldésig meg kell érkeznie. Megrendelésedkor írd meg nekünk, melyik fizetési módot választod.

Természetesen igen. Magyarországon GLS-el, külföldre FedEx-el szállíttatunk. Futárszolgálatokkal csak nyomatokat küldünk feltekerve, védőcsőbe csomagolva.
Kasírozott - keretezett képek, vagy más nagyobb csomagok és különleges rendelések esetén Budapesten és környékén műtárgyszállító partnereinket tudjuk ajánlani. 

Kérjük ajánlatkérésedben jelezd ha kiszállítást szeretnél, és add meg a szállítási címet, mi pedig küldeni fogjuk a megfelelő árat. Sajnos nem tudunk előre fix árat mondani, mivel a csomagméretből adódóan jelentős különbségek fordulhatnak elő.